– Poziv za učešće na B2B poslovnim susretima

Poziv za učešće na B2B poslovnim susretima
PROJEKAT RAZVOJA TRŽIŠNE POLJOPRIVREDE – FARMA II

Poštovani,
U okviru aktivnosti AgMENTOR centra podrške, koja se realizuje u sklopu USAID/Sweden Projekta razvoja tržišne poljoprivrede II – FARMA II, implementatori aktivnosti za regiju Centralna BiH – REZ Agencija i Udruženje građana ”NEŠTO VIŠE” (REZ i UGNV), organizuju B2B (Business to Business) – poslovne susrete za firme iz agrobiznisa i sektora u vezi sa agrobiznisom.
Cilj poslovnih susreta (B2B) jeste unapređenje agrobiznisa u Bosni i Hercegovini kroz poslovno uvezivanje firmi. Pozivamo Vas na poslovne susrete (B2B) gdje ćete imati priliku susresti se sa firmama koje posluju unutar agrobiznisa i obavljaju aktivnosti u vezi sa uzgojem, prikupljanjem i otkupom medicinskog i aromatičnog bilja, s ciljem identifikacija mogućnosti za poslovnu saradnju.
Imajući u vidu sve navedeno, obavještavamo Vas i pozivamo da prisustvujete B2B poslovnim susretima, koji se organizuju u okviru aktivnosti AgMENTOR centra podrške.
Poslovni susreti su besplatni za sve učesnike i održat će se:
22. decembra/prosinca 2017. godine (petak) sa početkom u 10:30 sati
u Istočnom Sarajevu, hotel M3 (http://www.hotelm3.net/kontakt)
Hotel (u čijem sklopu je i benzinska pumpa) se nalazi na magistralnom putu Sarajevo-Foča, 2,5 km udaljen od aerodroma u Sarajevu. (formular prijave i kontakti se nalaze pod Opširnije)


Ljubazno Vas molimo da svoje učešće potvrdite popunjavanjem priloženog obrasca i prijavom na e-mail adresu duskocvjetinovic@nestovise.org ili potvrdom putem telefona: 033 788 740, najkasnije do 19. decembra/prosinca 2017.godine (kontakt osoba Duško Cvjetinović).

FORMULAR PRIJAVE

S poštovanjem,

Duško Cvjetinović, Sekretar
Udruženje građana ”Nešto Više”

Komentariši