lightmedia svijetlece reklame drustveno odgovorna firma

– www.LightMedia.ba – Da kažemo nešto o društveno odgovornim kompanijama

27.03.2016. nedjelja, i danas, kao i jučer, naši prijatelji iz LightMedia Production doo Tuzla (www.lightmedia.ba) su cijeli dan volontirali na farmi, instalirajući strujnu instalaciju u jednoj od kuća na imanju.
Kažu, čuli su kako svu hranu koju uzgojimo dijelimo našim prijateljima i suradnicima iz organizacija koje rade sa marginaliziranim grupama – pa su izrazili želju da nam jedan vikend dođu i pomognu koristeći svoje vještine. I eto ih – ovaj vikend su vlasnik Amir Suljagić, sa svojim djelatnicima Kemalom, Bajrom i Emirom, te sa našim kolegama Duškom, Ademom i Ristom odradili više od 120 volonterskih sati – pri tome obavivši posao koji bi nas jako puno koštao da smo uslugu morali platiti.
Nemamo dovoljno riječi hvale za vas drugari! Nadamo se da ćete nas uskoro posjetiti opet, ovoga puta da malo i uživate u slasnom voću i povrću, te u krasnoj prirodi. I želimo vam puno uspjeha u vašem radu, zaslužili ste!
Ubrali smo malo zeleniša kolegama iz Sarajeva, a pripremili smo i posebnu Uskršnju korpicu sa povrćem i cvijećem za našu volonterku Milku, koja ima najviše volonterskih sati na farmi.
Aktivnosti se organiziraju u okviru Nešto Više projekta “Podrška razvoju poljoprivrede u Hercegovini”, kojeg podržava Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID).

Više fotografija pogledajte na našoj facebook-button stranici!

Komentariši