Posao_ba_logo

– Održan sastanak sa predstavnicima web portala Posao.ba

U okviru informativne kampanje Prezentiranje mogućnosti prilikom zapošljavanja osoba sa invaliditetom, koja se provodi u sklopu  aktivnosti projekta: “Inkluzijom protiv diskriminacije osoba sa invaliditetom”, 13.08.2012. godine u Sarajevu održan je sastanak sa web portalom posao.ba. Sastaku   su  prisustvovali  Angelina Lučić – Projekt menadžer, Jelena Backović – Projekt asistent,  ispred UG “Nešto Više”, te Benjamin Kadić – Menadžer ključnih kupaca i Nermana Ajanović – Hajdarpašić – Voditeljica projekata i marketinga ispred web portala: posao.ba .
Svrha sastanka jeste prezentiranje povlastica za poslodavce koji zapošljavaju osobe sa invaliditetom i predstavljanje kataloga biografija korisnika projekta. Također, dogovorena je saradnja u promociji zapošlavanja osoba sa invaliditetom i nastavak kontakata, te uzajamna podrška projektima ovog tipa u narednom periodu.
Projekat „Inkluzijom protiv diskriminacije osoba sa invaliditetom“ je podržan od strane Ambasade Kraljevine Nizozemske u Bosni i Hercegovini.

Komentariši