U znak sjećanja na našu Sanju

Dragi i drage naše,  krajem mjeseca planiramo par aktivnosti u znak sjećanja na našu dragu 𝐒𝐚𝐧𝐣𝐮 Đ𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐨𝐯𝐢ć 𝐁𝐮𝐧𝐝𝐚𝐥𝐨.
U petak, 31.03.22023., održati će se komemoracija koja će, radi ograničenog broja mjesta, biti isključivo uz pozivnicu.
𝐔 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐭𝐮, 𝟎𝟏.𝟎𝟒.𝟐𝟎𝟐𝟑. imaćemo cjelodnevne aktivnosti na našoj farmi EkoDizajn i permakulturno imanje Nešto Više (𝐨𝐝 𝟏𝟎:𝟎𝟎 𝐝𝐨 𝟏𝟔:𝟎𝟎𝐡). S obzirom na Sanjinu ljubav prema biljkama i životinjama, taj dan ćemo odvojiti da napravimo kućice za ulične životinje, posadimo neke biljčice i lijepo se zadružimo uz priče o našoj Sanji.
Svi ste dobrodošli u periodu dana koji vama odgovara, uz zamolbu da nam potvrdite vaš dolazak na broj +387 61 250 056 radi logističkih detalja.
Za sve one koji nisu u mogućnosti da nam se pridruže – a znamo da vas je mnogo – u subotu odvojite par minuta i posadite neku biljčicu, pomilujte i nahranite nekog čupavca ili, jednostavno, uradite nešto za sebe ili druge i sjetite se naše Sanje. Nasmiješiće se na sve nas.
Ako se odlučite da napravite nešto u Sanjino ime, zamolili bismo vas da nam pošaljete fotografiju. Voljeli bismo napraviti meomorijalni album i podijelite ga sa svima kojima je naša Sanja važna. Fotografije možete poslati na vanjasudar@nestovise.org ili +387 66 711 274 (Viber, WhatsApp) – Vanja Sudar