adriaski

– HACCP sertifikat za ”Jerković” d.o.o., Hotel ”Adria Ski” iz Kupresa

 

”Jerković” d.o.o., Hotel ”Adria Ski” iz Kupresa je uveo HACCP sistem uz pomoć projekta „Podrška razvoju poljoprivrede u Hercegovini“ kojeg finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID), a koji sprovodi Udruženje građana „Nešto Više“.

HACCP sistem pokriva procese ugostiteljskih usluga. ”Jerković” d.o.o., Hotel ”Adria Ski” iz Kupresa je preduzeće koje se bavi ugostiteljskim i turističkim uslugama na području Kupresa. Na web sajtu www.adriaski.net moguće je pronaći dodatne informacije o preduzeću.

 

Ljubazno osoblje hotela je ovim putem poslalo poziv i poruku svojim potencijalnim klijentima, i mi je prenosimo u cjelosti:

PRIČA O KUPRESU

Prvo što posjetitelji primjete po dolasku na Kuprešku visoravan je nevjerojatna ljepota i raznolikost prirode koja ih ostavlja bez daha, a čim udahnu svjež, planinski zrak, postanu svjesni da su i srce i dušu  ostavili u ovom kraju i da će od tog trenutka postati njegovi redoviti gosti.

Osim po predivnoj prirodi i svježem zraku, ovo je područje poznato i po izrazitoj gostoljubivosti njegovog stanovništa, što se posebno može osjetiti kada se odlučite posjetiti športsko rekreacijski centar i nadaleko poznato skijalište sa hotelom sa četiri zvjezdice „Adria ski“, čije će Vas ljubazno osoblje provesti kroz bajku savršenog odmora i ljeti i zimi.

Naš prekrasno uređen- multifunkcionalni restoran koji osim što je idealan za velika i mala svatovska veselja, služi i za organizaciju seminara i konferencija, team buidlinga, proslava, obiteljskih ručkova i raznih drugih prigoda.

U sklopu hotela se nalaze dva apartmana sa hidromasažnim kadama, 81 soba sa 250 ležajeva, opremljena sa televizorima i telefonima, cafe bar i welness centar.

Dodatno su gostima na raspolaganju i  izvan hotelski objekti i sadržaji kao što je restoran „Ognjišta“ – stari i novi dio, gdje se nalazi veliki kamin uz koji se zimi gosti mogu ugrijati i uživati u domaćoj atmosferi i ukusnim jelima, a ljeti osim ugođaja uz kamin i roštiljanje možemo  organizirati i glazbu uživo te karaoke party.

Pošto se hotel nalazi na samom skijalištu, imate mogućnost iznajmiti svu potrebnu opremu za skijanje, kao i rezervirati učitelje skijanja koji će Vam svojim znanjem pomoći da u potpunosti uživate u skijanju na našim stazama koje su prilagođene i profesionalcima i gostima koji tek po prvi put dolaze na snijeg.

Tim istim stazama ćemo Vas uz pomoć dvosjeda i četverosjeda dovesti do motela „Tikvice“. Iz motela se pruža predivan pogled na snijegom i suncem prekriveno Kupreško polje, a činjenica da se navedeni motel nalazi na vrhu skijališta, govori dovoljno o tome da osim prelijepog pogleda, gosti mogu uživati u domaćinskoj i privatnoj astmosferi koju nadopunjuju izvrsna domaća hrana i ljubazno osoblje.

Ukoliko ste pomislili da je to sve, molimo Vas da nam posvetite još koji trenutak da pozovemo sve Vas drage obitelji, indvidualni gosti, umirovljenici, studenti, učeničke ekskurzije, ljubitelji avanturisičnog načina života, planinari, firme, agencije i sve druge ljude dobre volje, da nam se osim zimi pridružite i u ljetnoj avanturi koju nudi naš centar a vezana je za : izlete, biciklizam, planinarenje, jahanje, paintball i još mnoge druge aktivnosti  koje će Vas držati budnima i raspoloženog duha tijekom dana, a navečer ćete uz svježi zrak, nakon odlične večere i ugodno ispijene čaše domaćeg vina, zaspati za tren oka i ujutro se probuditi svježi i odmorni za nove avanture.

Zahvaljujući visokoj nadmorskoj visini i planinskom zraku, ovo područje kao i hotel „Adria ski“ je idealan za visinske pripreme raznih športskih klubova jer osim velikog nogometnog igrališta,  sportašima je na raspolganju welness centar koji se sastoji od unutarnjeg malog olimpijskog bazena, saune, fitness centra, stolnog tenisa– svega onoga što je potrebno za kvalitetno treniranje. Mnogi poznati domaći i strani klubovi svako ljeto dolaze k nama na pripreme  i opet nam se iznova vraćaju.

Trebamo li dragi gosti i posjetitelji još išta dodati da bi Vas zaintrigirali da dođete i posjetite nas? Mislim da ne, no uz Vaše pozitivne kritike, prijedloge i domišljate ideje, sigurni smo da ćemo zajedno istražiti nove mogućnosti koje će Vaš ionako bogat i ispunjen odmor kod nas, učiniti još zanimljivijim.

Dobrodošli dragi gosti! Otvaramo Vam vrata svog doma i pozivamo Vas da se pridružite našoj maloj obitelji čiji je glavni cilj udovoljiti našim gostima u želji da se svaki gost ponovo poželi vratiti.

Komentariši