Holland_logo

– JAVNI POZIV ZA POLJOPRIVREDNIKE I POLJOPRIVREDNICE OPŠTINA ROGATICA I HAN PIJESAK

med LAG_Dnv-logotip
Udruženje građana „Nešto Više“, u saradnji sa Udruženjem „Lokalna akciona grupa Devetak”
objavljuju
JAVNI POZIV ZA IZBOR KORISNIKA PROJEKTA
„Poboljšanje prihoda u domaćinstvima kroz unapređenje sektora  pčelarstva na području opština Han Pijeska i Rogatice“, koji realizuje Udruženje građana „Nešto Više“, a koji je finansiran od strane Ambasade Kraljevine Holandije u Bosni i Hercegovini.
Poziv je namijenjen nezaposlenim poljoprivrednim proizvođačima do 30 godina starosti i ženama koje se bave pčelarstvom i proizvodnjom pčelinjih proizvoda ili imaju namjeru da se počnu baviti ovom djelatnošću sa područja opština Han Pijesak i Rogatica.
U okviru poziva, organizovaće se stručne edukacije iz oblasti pčelarstva, kao i edukacije iz oblasti pisanja biznis planova. Po završenim edukacijama, korisnici će razvijati svoje biznis planove i imaće priliku aplicirati za dio  sredstava za realizaciju biznis planova. Grantovima u vrijednosti do 600 KM, biće podržani najkvalitetniji biznis planovi.
Za prijavu na Javni poziv  potrebna je  sljedeća dokumentacija:
1.    Popunjen obrazac zahtjeva: preuzmite ovdje file icon pdf Zahtjev obrazac.pdf
2.    Dokaz o nezaposlenosti (Potvrda sa zavoda za zapošljavanje za korisnika i ostale nezaposlene članove domaćinstva);
3.    Kućna lista.
Popunjen zahtjev sa pratećom dokumentacijom predati u Opštini Han Pijesak kancelarija br 9, prvi sprat ili Opštini Rogatica kancelarija br. 32, drugi sprat, svakim radnim danom danom od 7:00 do 15:00 časova.
Krajnji rok za predaju zahtjeva je ponedjeljak 15.09.2014. godine.
Kompletan tekst poziva možete preuzeti ovdje: file icon pdf Javni poziv kompletan tekst.pdf
Za sve dodatne informacije obratiti se koordinatorima projekta u opštinama, ili Udruženju građana „Nešto Više” na broj telefona: 033/788-740.

Komentariši