1

– Učešće na treningu ’’Liderstvo i menadžment”

23EU_logo_za_ZAZ
Mreža za aktivne zajednice organizirala je za članice i potencijalne članice Mreže trening pod nazivom „Liderstvo i menadžment“ u Sarajevu od 14. do 16. februara 2014. godine. Trening je predvodila gđa Irena Bulat, Direktorica Adizes SEE Srbije.
Svrha treninga je izgradnja kapaciteta organizacija uključenih u projekat i priprema predstavnika organizacija za pružanje edukacije članovima savjeta MZ. Bazirano na Adižes metodologiji tokom treninga su prezentirani osnovni i najznačajniji elementi menadžmenta – upravljanje promjenama, timski rad i rad sa ljudima, a sve kroz interakciju i efektivne, svrsishodne vježbe.
Treningu su ispred UG Nešto Više prisustvovale Vanja Sudar i Sanja Đermanović.
ZAZ_logo
Projekat ”Mreža za aktivne zajednice”  razvija kapacitete organizacija civilnog društva za primjenu participativnih metoda rada sa zajednicama. Na taj taj način projekat doprinosi unapređenju rada savjeta MZ u Bosni i Hercegovini i većem uključivanju tradicionalno marginaliziranih grupa, posebno žena i mladih, u njihov rad. Projekat financijski podržava Europska unija a provodi ga Fondacija Mozaik u partnerstvu sa UŽ Priroda, UG Sara, OK Pod istim suncem i UG ToPeer.

Komentariši