ACoRD_Logo_EU

– POZIV ORGANIZACIJAMA CIVILNOG DRUŠTVA ZA SARADNJU U OKVIRU ACoRD PROJEKTA I IZRAŽAVANJE INTERESA ZA UMREŽAVANJE U RURALNOM RAZVOJU U BIH

Pozivamo sve organizacije koje se već bave aktivnostima i projektima u polju ruralnog razvoja i/ili žele da se uključe u rad na aktivnostima predviđenim ACoRD projektom, da ispune upitnik u prilogu i pošalju ga na s.janjetovic@aced.ba do 31. jula 2013. i na taj način iskažu svoj interes za umrežavanje u ruralnom razvoju i pruže svoj doprinos provođenju ovog projekta.
Slanjem upitnika, organizacije isto tako izražavaju svoju saglasnost sa Okvirom za uspostavljanje saradnje na projektu ACoRD koji se takođe nalazi u prilogu. Informacije o organizacijama koje dostave upitnik i izraze svoju zainteresovanost za umrežavanje u ruralnom razvoju u Bosni i Hercegovini će biti unesene u bazu podataka koja će se razviti u okviru ACoRD projekta.
Projekat ACoRD je dvogodišnji projekat koji finansira Delegacija Evopske unije u Bosni i Hercegovini u okviru “Programa za podršku civilnom društvu 2012”. Projekat ACoRD sprovodi nevladina organizacija ACED (Agencija za saradnju, edukaciju i razvoj) iz Banja Luke, sa partnerima REDAH iz Mostara, Udruženje građana „Nešto Više“ iz Sarajeva, LAG Una-Sana iz Sanskog Mosta i ELARD iz Brisela.
Detaljne informacije i upitnik možete preuzeti u sljedećim dokumentima:

Komentariši