Katalog_naslov

– KATALOG BIOGRAFIJA KORISNIKA PROJEKTA „INKLUZIJOM PROTIV DISKRIMINACIJE OSOBA SA INVALIDITETOM“

Katalog Biografije korisnika projekta „Inkluzijom protiv diskriminacije osoba sa invaliditetom“ nastao je kao rezultat nedavno održane vikend edukacije “Vještine komunikacije, pregovaranja i pisanje CV-a“, tokom koje su, između ostalog, korisnici prošli obuku za izradu kvalitetnog CV-a. Katalog sadrži biografije dijela korisnika, koji su dali suglasnost osoblju UG Nešto Više da se iste mogu koristiti u javnosti.
Ovim katalogom se želi pokazati široj društvenoj zajednici i svim potencijalnim poslodavcima (javni sektor, poslovni sektor, mediji, nevladine organizacije) koje će sve vještine korisnici tokom projekta usvojiti, te koliko će se povećati njihovi kapaciteti kao osoba koje zaslužuju da ravnopravno učestvuju na otvorenom tržištu rada. Pozivamo sve zainteresirane poslodavce, a naročito svoje kolege iz nevladinog sektora, da ovaj Katalog podijele sa što više ljudi i organizacija u Bosni i Hercegovini. Ukoliko tražite kvalitetne djelatnike, stažiste ili čak volontere koji potencijalno mogu da postanu Vaši djelatnici, ovdje ih možete pronaći:  file icon pdf Katalog biografija _ Inkluzijom protiv diskriminacije osoba sa invaliditetom.pdf
Projekat “Inkluzijom protiv diskriminacije osoba sa invaliditetom” podržan je od strane Ambasade Kraljevine Nizozemske u Bosni i Hercegovini.

Komentariši