r1

– Završena druga ovogodišnja volonterska akcija: Rodoč, Mostar

r2r311_6
U periodu od 26. do 30.04.2012. održana je druga ovogodišnja volonterska akcija PeaceTrails Programa Stipendiranja. Akcija je održana na lokalitetu studentskog kampusa Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, sveučilišta u Mostaru, u prigradskom naselju Rodoč. Radovi na akciji su uključivali: zvučnu izolaciju jedne učionice za Glazbeni fakultet, lakiranje klupa na kampusu, čišćenje atletske staze, uređenje travnatih površina i postavljanje kamenih ploča, lakiranje kućica za ptice i mjesta za odlaganje bicikla, te čišćenje zgrade buduće vježbaone/teretane za studente Fakulteta tjelesne kulture uz odstranjivanje grmlja i otpadaka, kao i uređenje travnjaka oko zgrade.
Dvanaest volontera UG Nešto Više, iz Banja Luke, Sarajeva, Trebinja, Gruda i Mostara se odazvalo akciji: Miroslav Bundalo, Radoslav Ivanković, Lejla Ribić, Adisa Kablar, Armin Poljo, Adnan Čavčić, Žana i Dijana Alpeza, Marko Jakovljević, Željka Rubinić, Nikolina Marjanović i Sanja Đermanović. Naročito nam je drago da su nam se pridružili lokalni volonteri sa Glazbenog fakulteta: Drago Soldo, Ana Puljić, Marta Čolak, Ana Ćorić i Darija Pranjić.
Volonteri i osoblje UG Nešto Više se zahvaljuju ljubaznom osoblju Prirodno-matematičkog fakulteta, koji su nas podržali tokom cijele akcije.

Komentariši