futura

Futura Mostar

futura Udruga za unapređenje kvalitete življenja Futura, Mostar
Utemeljenje Udruge,  svojevrstan je odgovor, na trenutno nepodnošljivo stanje  u  oblastima koja svakodnevno prožimaju naše živote. Prije svega mislimo na probleme u oblasti medija, obrazovanja,  gospodarstva, individualnih i kolektivnih ljudskih prava i europskih integracija.Ovo su ujedno i  teme koje imamo namjeru obrađivati kroz naše buduće projekte, koje ćemo realizirati kroz istraživanje javnog mijenja, kreiranje kompletnih kampanja, dokumentarnim i istraživačkim tv projektima, organizaciju tematskih tribina i sl. Članovi udruge imaju značajna iskustva  iz domena medija, informatike, prava, gospodarstva, obrazovanja, video produkcije i  marketinga.

Udruga za unapređenje kvalitete življenja Futura je nevladina i nestranačka organizacija sa sjedištem u Mostaru, Alekse Šantića 22. Udruga je upisana u Registar udruga kod Ministarstva pravosuđa, uprave i lokalne samouprave HNŽ-a. Upis je izvršen pod registarskim brojem R-675/08, dana 05.03.2008.

Pozivamo sve kompetentne osobe, sve ljude dobre volje, da se udružimo u naporima za ostvarenje naših programskih ciljeva..

Učlanjenje u Udrugu je dobrovoljno i besplatno, a članom može postati svaki punoljetan građanin koji prihvata programska načela i Statut Udruge.

Komentariši