certifikati_22.10.2012_4

– FINALNA DODJELA CERTIFIKATA I PREMIJERA DOKUMENTARNOG FILMA O PROJEKTU INKLUZIJOM PROTIV DISKRIMINACIJE OSOBA SA INVALIDITETOM

certifikati_22.10.2012_48certifikati_22.10.2012_141
U Sarajevu, u Centru za poslovnu edukaciju (CPe), 22.10.2012. je održana ceremonija dodjele certifikata učesnicima projekta „Inkluzijom protiv diskriminacije osoba sa invaliditetom“ koji su uspješno položili finalne standardizirane testove iz sljedećih informatičkih oblasti: Poslovna informatika II stepen, Grafički dizajn osnove i/ili Web dizajn osnove.
Na početku ceremonije prisutnima su se obratili Angelina Lučić, projektni menadžer UG Nešto Više, Emir Hulusić, direktor CPe, te Igor D. Dugonjić i Rizah Karbaši, predavači CPe-a, prilikom čega je istaknuta kvalitetna suradnja između UG Nešto Više i Centra za poslovnu edukaciju. Imenovani su se zahvalili svim korisnicima na učešću te njihovom doprinosu u uspjehu projekta „Inkluzijom protiv diskriminacije osoba sa invaliditetom“, kao i donatorima projekta, Ambasadi Kraljevine Nizozemske u Bosni i Hercegovini.
Na ceremoniji je premijerno prikazan dokumentarni film o projektu. Film prati faze, razvoj i rezultate projekta, dok korisnici govore o svojim iskustvima šta je projekat promijenio u njihovim životima. Film možete pogledati na http://youtu.be/Tko64kRMsnI.
Osoblje Udruženja građana Nešto Više s ponosom čestita svim učesnicima projekta na uspjesima. Želimo da se svi uskoro zaposlite, te se nadamo da ćemo i u budućnosti nastaviti suradnju.

Komentariši