Objavljujemo rezultate izbora timova za RISE J#5

Nakon velikog broja aplikacija koje su stigle od strane timova mladih iz cijele BiH za učešće u RISE programu – “Podrška idejama socijalnog preduzetništva i razvoju mladih ljudi sa zapadnog Balkana” komisija je odabrala 8 projekata koje ćemo uključiti u fazu Ideacije.

Timovi koji su prošli:

Mirisi zavičaja
Vesela djeca
Crowdfunding platforma za projekte i inovacije
Osmijeh za sve
ADA Brick
Apikomora
Eho Bosne i Hercegovine
Bee friendly

Čestitamo!

KO SMO MI?

Mi predstavljamo grupu od 10 partnera iz zapadnog Balkana, Njemačke i Francuske koji su u potrazi za mladim ljudima iz regiona baš kao što ste vi, koji donose promjene, i koji će nam pomoći u razvoju socijalnog preduzetništva kako bi imali bolja društva.

Naše Udruženje Nešto Više je jedna od 6 organizacija sa zapadnog Balkana koje je izabrano kao „Lokalna Struktura (LS)“ za Bosnu i Hercegovinu.

#socialbusiness#expedition#changemakersoftomorrow#risewb#culture#wechangewesternbalkans#socialimpact#westernbalkans#empoweRISE#Risejourney#journey#connect#travel#promotingculture

RISE activities are being implemented by 6 organizations of the Western Balkans region: ARNOBalkan Green FoundationNEŠTO VIŠESMart KolektivInovaciono preduzetnički centar TehnopolisYunus Social Business Balkans. Risewb6 project is supported by AFD – Agence Française de Développement#europeanunion and Regional Youth Cooperation Office – RYCO, OFAJ DFJWPULSE Group (Groupe SOS).